NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT روند آنفولانزا

Not known Factual Statements About روند آنفولانزا

Not known Factual Statements About روند آنفولانزا

Blog Article

اگرچه شباهت زیادی بین علائم سرماخوردگی و آنفولانزا وجود دارد؛ اما سرماخوردگی معمولاً به‌آرامی پیش می‌رود و شدت آن نسبت به آنفولانزا کمتر است.

سلطان علیان با بیان اینکه بیماری آنفلوآنزا به دلیل همپوشانی و شباهتش با علائم بیماری کرونا، در صورت  عدم کنترل  باعث ایجاد یک معضل جدی برای سیستم‌های بهداشتی می‌شود، ادامه داد: بدیهی است که واکسیناسیون برعلیه  آنفلوآنزا می‌تواند تا حدود زیادی از شیوع این بیماری و تشدید معضل پاندمی کرونا پیشگیری کند.

در ادامه­‌ی این مقاله به روش­های درمان بیماری ذات الریه و تب می­‌پردازیم.

علائم و درمان های خانگی و دارویی ۱۴۰۰-۰۳-۲۰

جدیدترین مطالب آموزش ورزش های بازتوانی ریه توسط دکتر اردا کیانی

اگر مشکوک هستید که به آنفلوآنزا مبتلا شده باشید، می‌توانید از طریق درمانکده از بهترین پزشکان عمومی یا متخصصان داخلی وقت بگیرید.

علائم آنفولانزا به‌خصوص در مراحل ابتدایی ممکن است با سرماخوردگی اشتباه گرفته شود؛ به‌خاطر داشته باشید که علائمی مانند تب‌ولرز می‌تواند نشانه‌ی آنفلوانزا باشد. درصورت ابتلا به آنفولانزا از مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها اکیداً خودداری کنید؛ آنتی‌بیوتیک می‌تواند شرایط شما را بدتر کند.

کارمندان، پرستاران و کارکنان بیمارستان‌­ها و آسایشگاه­‌ها

وی در پاسخ به پرسش دیگری که آیا تزریق همزمان واکسن کرونا و آنفلوآنزا امکان پذیر است، گفت: اگرچه تزریق همزمان واکسن آنفلوانزا و کرونا منعی ندارد ولی باتوجه به احتمال بروز عوارض خفیفی مانند تب یا بدن درد در یک یا دو روز نخست پس از تزریق این واکسن‌ها، به جهت اطلاع از اینکه عارضه ایجاد شده مربوط به کدام واکسن است، بهتر است این دو واکسن با فاصله یک هفته از هم تزریق شوند.

البته در افرادی که برای بار اول واکسن را تزریق می‌کنند، مانند کودکان، ممکن است علائمی چون تب خفیف، بی حالی و درد عضلانی بروز کند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آنفولانزا یک عفونت ویروسی مسری است که توسط ویروس‌های آنفولانزا ایجاد می‌شود و بینی، گلو و گاهی ریه‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد و علائمی مانند شروع ناگهانی تب بالا، سرفه، خستگی و درد عضلانی دارد. بیماری آنفولانزا به عنوان یک بیماری فصلی شناخته می‌شود، معمولاً در ماه‌های عفونت ثانویه آنفولانزا زمستان که بسیاری از اقشار جامعه بیمار می‌شوند و به یک بیماری همه‌گیر تبدیل می‌شوند، بیشتر دیده می‌شود.

افراد بیمار در این دوران باید استراحت کامل داشته و ترجیحا خود را قرنطینه کنند تا افراد دیگر را در معرض بیماری قرار ندهند.

در صورتی که حمله‌­ی عصبی شدید باشد ممکن باعث فلج شدن اندام گردد. از مهم­ترین علائم این بیماری، گزگز کردن پاها، بی حسی دست و ضعف شدید و ناگهانی می‌­شود.

Report this page